•    
 
home » revista presei
SSIF Rombell Securities

 
ROMBELL SECURITIES
INFORMARE PRIVIND STANDARDUL COMUN DE RAPORTARE (CRS)
emis la 2017-07-13 13:57:28
SC FONDUL PROPRIETATEA SA - BUCURESTI ( FP )
Raport Curent - litigii
emis la Wed, 14 Dec 2011 15:52:00 GM
SC FONDUL PROPRIETATEA SA - BUCURESTI ( FP )
Raport Curent - litigii
emis la Wed, 14 Dec 2011 15:52:00 GM
EB SILVER TURBO LONG 1/28,50/29,50 ( EBSLVTL4 )
Notificare BCR atingere bariera
emis la Wed, 14 Dec 2011 15:49:00 GM
OTP WiseRO ( WRO )
VAN 30.11.2011
emis la Wed, 14 Dec 2011 15:36:00 GM
 

Stiri :: Mediafax



The Economist : Romania | Reporter GR


FOCUS Criză de specialişti în fonduri europene: comunităţile mici, incapabile să ia bani UE


Majoritatea unităţilor administrativ teritoriale mici din ţară nu au strategii care să pregătească proiecte cu care să fie accesaţi banii comunitari ce sunt alocaţi în exerciţiul de finanţare 2014 - 2020, respectiv 33 de miliarde de euro la nivel naţional.


citeste mai mult

Guvernul oferă 10 burse a câte 2.000 de euro/lună unor experţi IT care să inoveze în administraţie. Cioloş: Pe viitor să nu mai avem doar 3-4 firme de IT care câştigă toate licitaţiile


Premierul Dacian Cioloş a declarat joi, la lansarea platformei GovITHub, că Guvernul va oferi zece burse a câte 2000 de euro/lună unor specialişti IT care, fără să lase ''fagocitaţi de sistem'', să inoveze sectorul administraţiei publice, mult rămas în urmă din acest punct de vedere.


citeste mai mult

EXCLUSIV - Cioloş: Modificăm regimul facilităţilor pentru veterani, ca să corectăm greşelile guvernului Ponta/ Cioloş: S-au obişnuit unii să mineze terenul şi să pună problemele pe umerii tehnocraţilor - VIDEO


Guvernul va modifica prin ordonanţă de urgenţă legea Codului Fiscal, în sensul corectării regimului facilităţilor pentru veterani, scopul acestui demers fiind "repararea" unei "greşeli făcute de guvernul Ponta şi votată în parlament", a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, premierul Dacian Cioloş. Ulterior, el a avertizat public că nu va mai accepta ca unii "să mineze terenul" şi să pună apoi problemele pe umerii tehnocraţilor.


citeste mai mult

FOCUS: Cine este Energy Holding? ! Istoria primilor ”băieţi deştepţi”


Înfiinţată în 2000 de Bogdan Buzăianu, finul ex-ministrului Industriilor, Dan Ioan Popescu, compania Energy Holding a reprezentat stindardul ”băieţilor deştepţi”, fiind trader principal timp de 10 - 11 ani, timp în care a absorbit materia primă de la Hidroelectrica, în insolvenţă.


citeste mai mult

Cât câştigă guvernatorul BNR, Mugur Isărescu


.


citeste mai mult

Circa 830.000 de vehicule Ford şi Lincoln vor fi chemate în service


Compania Ford a anunţat, joi, că va chema în service 830.000 de vehicule mărcile Ford şi Lincoln, pentru remedierea unei probleme la portiere, informează postul CNBC.


citeste mai mult

Ministrul Agriculturii: Peste 135.000 de hectare au fost afectate de secetă. Raportarea nu este completă


Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, a declarat că până în prezent au fost raportate 136.000 de hectare care sunt afectate de secetă, însă nu au fost primite datele din toate judeţele, în special din nordul ţării.


citeste mai mult

Cioloş vrea reguli mai restrictive la vânzarea terenurilor agricole,în favoarea comunităţilor locale


Premierul Dacian Cioloş a declarat, joi, după o întâlnire cu fermierii, că vrea să găsească ''toate mijloacele'' pentru a introduce un cadru mai restrictiv pentru vânzarea de terenuri agricole, astfel încât să fie favorizate comunităţile locale.


citeste mai mult

Ministrul Energiei, Victor Grigorescu, despre demisie: Nu e prima oară când mi se cere. Întărim firmele, cei ce pierd sunt politicienii conectaţi la ţeava de bani


Ministrul Energiei, Victor Grigorescu, răspunde liderului PNL Gorj, Dan Vâlceanu, care îi ceruse demisia, spunând că solicitarea politicianului gorjean a venit într-un moment în care companiile sunt întărite, iar primii care pierd sunt "politicienii conectaţi la ţeava de bani".


citeste mai mult

Inspectoratele Teritoriale de Muncă, trimise să controleze producătorii şi distribuitorii de energie


Inspectoratele Teritoriale de Muncă derulează până în luna noiembrie acţiuni de control la producătorii şi distribuitorii de energie, dar şi la firmele care au ca obiect de activitate recuperarea, reciclarea deşeurilor, precum şi la cele care produc energie din surse regenerabile.


citeste mai mult
 












-->


 
Evolutie valute
EUR 4.4638 RON
GBP 5.268 RON
USD 4.0045 RON
Curs valabil pentru 2017-07-20




Autorizatie C.N.V.M. : nr. 2332 / 22.07.2003
Nr. de inregistrare in Registrul Public al CNVM: PJR01SSIF/400034
Operator de date cu caracter personal cu numar de inregistrare : 4092
 
Toate drepturile rezervate
© Rombell Securities

Acest site este in testare!