•    
 
home » revista presei
SSIF Rombell Securities

 
ROMBELL SECURITIES
Oferta publica S.C. STELA S.A. Bucuresti
emis la 2014-06-26 12:57:28
SC FONDUL PROPRIETATEA SA - BUCURESTI ( FP )
Raport Curent - litigii
emis la Wed, 14 Dec 2011 15:52:00 GM
SC FONDUL PROPRIETATEA SA - BUCURESTI ( FP )
Raport Curent - litigii
emis la Wed, 14 Dec 2011 15:52:00 GM
EB SILVER TURBO LONG 1/28,50/29,50 ( EBSLVTL4 )
Notificare BCR atingere bariera
emis la Wed, 14 Dec 2011 15:49:00 GM
OTP WiseRO ( WRO )
VAN 30.11.2011
emis la Wed, 14 Dec 2011 15:36:00 GM
 

Stiri :: Ziarul FinanciarThe Economist : Romania | Reporter GR


SIF Oltenia, acţionar majoritar la Lactate Natura, vrea un nou board la compania din Târgovişte


SIF Oltenia, acţionar cu 39,7% la producătorul Lactate Natura Târgovişte (INBO), convoacă adunarea generală ordinară a acţionarilor pentru 8 decembrie pentru a revoca consiliul de administraţiei al companiei dâmboviţene.


citeste mai mult

Acţiunile PayPal s-au apreciat cu 10% după ce compania a publicat rezultatele pentru T3


Valoarea de piaţă a PayPal (NASDAQ: PYPL), procesator de plăţi online, a crescut cu 10% până la 53 miliarde de dolari după ce compania americană a raportat venituri cu 18% mai mari, la 2,7 miliarde dolari.


citeste mai mult

De ce nu a cântărit pe randamentele investitorilor respingerea ajutoarelor de stat pentru companiile de la Bursă Teraplast, Vrancart, Socep şi Comvex?


La trei luni de când guvernul a respins solicitările de ajutoare de stat pentru patru companii listate, acţiunile a trei dintre acestea, Teraplast Bistriţa, Vrancart Adjud şi Socep Constanţa, s-au pozi­ţionat pe o pantă ascendentă, în timp ce Comvex Constanţa a efectuat o majorare de capital.


citeste mai mult

Deprecierea leului în raport cu dolarul duce aurul la Bucureşti la maximul lunii. XTB Brokers: Aurul cotat în lei ar putea urma un trend gradual de apreciere în lunile următoare


Gramul de aur s-a apreciat ieri cu 0,2% faţă de şedinţa precedentă, la 168,5 lei şi a atins astfel maximul lunii oc­tom­brie la Bucureşti, scumpirea metalului pre­ţios fiind un efect al deprecierii leului în raport cu dolarul american.


citeste mai mult

Randamentul obţinut de investitorii mici care au subscris acţiuni Petrom în primele 4 zile este de 16,8%


Oferta publică a Fondului Proprietatea (FP) pri­vind vânzarea unei participaţii de 6,4% din OMV Petrom (SNP) a putut aduce investitorilor, care au subscris în primele patru zile maximum 1,5 milioane de acţiuni, un randament de peste 16% raportat la pre­ţul actual din piaţă, în timp ce pentru cei care au subscris din a cincea zi, randamentul este în jurul nivelului de 14%.


citeste mai mult

Mihai Fercală nu se dă bătut în faţa ASF, care nu i-a dat aprobarea pentru un nou mandat la SIF Transilvania


Mihai Fercală, 66 ani, preşedintele di­rec­toratului SIF Transilvania, şi so­cie­tatea au anunţat ieri pe bursă că au depus la Auto­rita­tea de Su­pra­ve­ghere Finan­ciară (ASF) con­testaţii împo­triva deciziei ASF de respingere a nu­mirii acestuia în funcţie pentru încă patru ani.


citeste mai mult

Zilele lui Negriţoiu la ASF sunt numărate. Pentru că nu a vrut să-şi dea demisia, deputaţii au demarat procedura de revocare

citeste mai mult

Riscul de intrare în faliment al României este la minimul ultimilor opt ani. Indicatorul de referinţă CDS a coborât în octombrie spre 100 de puncte. În criză CDS-ul era de 700 de puncte


România continuă să fie privită de pieţele externe ca un plasament cu grad mai scăzut de risc, costul asigurării împotriva riscului de default reflectat în cotaţiile CDS-urilor (credit default swap) coborând în octombrie spre 100 de puncte de bază, la minimul ultimilor opt ani.


citeste mai mult

Alegerile din România şi din SUA, incertitudinea legată de finanţele publice şi Brexitul prăbuşesc încrederea în economie a analiştilor financiari de la Bucureşti


Incertitudinea evoluţiei finanţelor publice după alegeri, Brexitul şi alegerile din SUA au condus la scăderea semnificativă, în septembrie, a încrederii analiştilor financiari în economie.


citeste mai mult

Volumele cresc pe BET-NG datorită Petrom, dar indicele scade pentru a şasea săptămână consecutiv


Indicele BET-NG, care urmă­reşte evoluţia a 11 acţiuni din sectorul energetic, a închis săp­tămâna trecută la 561 de puncte, în scădere cu 0,1% faţă de şedinţa de vineri 14 octombrie şi a marcat astfel a şasea săptămână con­secutivă de scădere.


citeste mai mult

Acţiunile asiatice au scăzut în şedinţa de vineri


Acţiunile asiatice au întrerupt vineri şirul de trei zile de creşteri, după ce euro a ajuns la cel mai slab nivel din luna martie, scrie Bloomberg.


citeste mai mult

Bursa încearcă să convingă cinci companii, dintre care şi din asigurări şi telecomunicaţii, să se listeze


Bursa de Valori Bucureşti organizează sâmbătă 29 octombrie de la ora 9:00 la Camera de Comerţ şi Industrie un eveniment la care îşi propune să dezbată care vor fi cele mai atractive sectoare economice pentru investiţii în 2016 şi 2017, repere şi strategii de investiţii, dar la care va avea loc şi discuţii despre companii listate, cu directori de la Conpet, Vrancart, Romcarbon, Electrica.


citeste mai mult

Electrica vrea investiţii mai mari pentru 2016, numeşte un membru în board şi decide majorarea capitalului social

citeste mai mult

Acţiunile BVB, plus 7% de la includerea pe watchlist. Brokerii spun că mai este loc de creştere


Acţiunile Bursei de Valori Bucureşti, emitent cu 221 mil. lei capitalizare, au crescut cu 6,7% faţă de valoarea de închidere de pe 29 septembrie, când a fost anunţată includerea în watchlist-ul pentru promovarea de la statutul de piaţă de frontieră la emergentă, şi au închis vineri la 28,8 lei.


citeste mai mult

Criza din Portugalia: acţiunile Băncii Comerciale Portugheze, proprietara Millennium, scad cu 70%


Sistemul bancar portughez se confruntă cu o criză acută, cauzată în special de nivelul foarte ridicat al creditelor neperformante din portofoliul băncilor lusitane.


citeste mai mult

Comrep Ploieşti plăteşte dividende cu randament de 77%


Firma de servicii în domeniul petro­lu­lui şi gazelor Comrep Ploieşti (COTN), cu 9 milioane de lei capitalizare, va plăti dividende brute de 10 lei, ceea ce la un preţ de 13,1 lei al unei acţiuni, rezultă un divi­dend brut de 77%.


citeste mai mult

Bilanţ la final de ofertă la Petrom: 44% din tranzacţiile din 2016 au fost înregistrate săptămâna trecută


Pe parcursul săptămânii trecute au fost derulate circa 6.300 de tranzacţii cu acţiuni OMV Petrom, atât pe piaţa principală, cât şi pe cea de oferte (POFR), cu o valoare cumulată de 176 mil. lei, adică 44% din tranzacţiile cu astfel de titluri înregistrate de la începutul anului.


citeste mai mult

SIF-urile şi FP au avut profit în T3. Brokerii: Acţiunile SIF4 şi SIF5 pot scădea pe viitor


Cele cinci societăţi de in­ves­­tiţii financiare (SIF-uri) şi Fondul Proprie­­ta­tea au înregistrat profit în trimestrul al treilea, cel mai mare fiind în cazul SIF Transil­va­nia, de 63 mil. lei, urmat de SIF Ol­te­nia, 54 mil. lei şi SIF Moldova cu 33 mil. lei.


citeste mai mult

Acţiunile Băncii Comerciale Portugheze, proprietara Millennium, scad cu 70%


Sistemul bancar portughez se confruntă cu o criză acută, cauzată în special de nivelul foarte ridicat al creditelor neperformante din portofoliul băncilor lusitane.


citeste mai mult

Declaraţie neaşteptată a managerului polonez de la Fondul Proprietatea: Experimentul din România cu un guvern de tehnocraţi este un eşec


Într-un interviu pentru agenţia Bloomberg, Greg Konieczny, managerul Franklin Templeton, administratorul Fondului Proprietatea, a făcut o declaraţie surprinzătoare legată de soluţia aleasă de preşedintele Klaus Iohannis acum un an de zile de a aduce la Palatul Victoria un guvern de tehnocraţi, condus de Dacian Cioloş.


citeste mai mult

Tranzacţiile cu acţiuni au cumulat 92 milioane de lei săptămâna trecută, în scădere cu 68%


Săptămâna trecută valoarea tranzacţionată totală a fost de 99,18 milioane lei, din care valoarea tranzacţiilor cu acţiuni a cumulat 91,6 mil. lei, cu 68% mai mică faţă de săptămâna precedentă.


citeste mai mult

SIF Moldova a finalizat a doua etapă a programului de răscumpărare de acţiuni


SIF2 Moldova, emitent cu 800 mil. lei capitalizare, a finalizat etapa a doua a programului de răscumpărare de acţiuni, fiind răscumpărate un număr de 2,5 milioane de titluri la preţul mediu de 0,758 lei.


citeste mai mult

Joi, 3,8% din Romcarbon au trecut dintr-o mână într-alta. Tranzacţie de 1,4 milioane de lei


Pe 12 octombrie, joi, a avut loc o tranzacţie cu acţiuni Romcarbon Buzău (ROCE) în valoare de 1,44 mil. lei, fiind tranzacţionate un pachet de 10 milioane de acţiuni pe piaţa deals la preţul unitar de 0,144 lei.


citeste mai mult

Fercală nu renunţă uşor la fotoliul pe care îl ocupă de 24 de ani la SIF Transilvania


SIF Transilvania va contesta decizia Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) de a nu îl aproba încă patru ani în funcţie pe directorul Mihai Fercală, 66 de ani, şi va menţine mandatul acordat de Consiliul de Supraveghere lui Fercală prin hotărârea din 20 aprilie 2016.


citeste mai mult

Directorul general adjunct al Băncii Transilvania a vândut acţiuni de 540.000 de lei


George Călinescu, 41 de ani, direc­torul general adjunct al Băncii Transil­vania, a vândut în şedinţa din 13 octom­brie un pachet de 225.000 de acţiuni pe care le deţinea la bancă la preţul de 2,42 lei/acţiune.


citeste mai mult

Trei SIF-uri au avut o evoluţie pozitivă a profitului la nouă luni. SIF4 şi SIF5, pe minus


SIF1, SIF2 şi SIF3 au avut evoluţii pozitive ale prof­i­tu­lui în primele nouă luni din 2016 faţă de aceeaşi pe­rioadă din 2015, în timp ce SIF4 a raportat o scădere de 17%, iar profitul SIF5 s-a diminuat cu 31%.


citeste mai mult

Presiunea pe bănci din cauza conversiei creditelor în franci se vede şi pe bursă: BRD, minus 2,3%


Acţiunile BRD s-au depreciat cu 2,33% săptămâna trecută, la 10,9 lei, în timp ce Banca Transilvania a stagnat la 2,43 lei, iar analiştii vorbesc de faptul că băncile din România se află sub presiune, pe fondul legii creditelor în franci elveţieni. Proiectul de lege prevede conversia creditelor în franci elveţieni la cursul de la data semnării contractelor de creditare. Votul pentru aprobarea legii va avea loc marţi, 18 octombrie.


citeste mai mult

Vânzarea „la solduri“ a acţiunilor OMV Petrom de către Fondul Proprietatea a adus randamente de 15% într-o săptămână investitorilor mici


Înstrăinarea unei participaţii de 6,4% din cadrul companiei OMV Petrom (SNP) a oferit şan­sa investitorilor mici de retail să marcheze un ran­dament de 15% într-o singură săptă­mână.


citeste mai mult

Acţiunile OMV Petrom au scăzut cu până la 2,17% în şedinţa de luni


Acţiunile OMV Petrom au scăzut în şedinţa de luni cu până la 2,17%, la 0,2250 lei, în linie cu scăderea generală a companiilor din energie la nivel mondial. Indicele BET-NG, care măsoară activitatea companiilor din energie, a scăzut în această dimineaţă cu 0,19%.


citeste mai mult

Aurul creşte pe seama scăderii pieţelor de acţiuni. „Ar putea fi pe plus şi în perioada următoare“


Preţul aurului s-a apreciat cu 0,48% ieri, la 1.260 de dolari pe uncie pe seama scă­derilor înregistrate pe pieţele de ac­ţiuni, ceea ce s-a reflectat şi pe piaţa de la Bucureşti. Gramul de aur a fost cotat ieri de BNR la 165 de lei, în creştere cu 0,5% faţă de şedinţa precedentă. Faţă de şedinţa de vineri, gramul de metal pre­ţios s-a apreciat cu 1,5%. BNR calcu­lează preţul gramului de aur în funcţie de cotaţiile de pe pieţele externe.


citeste mai mult
 
-->


 
Evolutie valute
EUR 4.55 RON
GBP 5.2686 RON
USD 4.187 RON
Curs valabil pentru 2017-03-29
Autorizatie C.N.V.M. : nr. 2332 / 22.07.2003
Nr. de inregistrare in Registrul Public al CNVM: PJR01SSIF/400034
Operator de date cu caracter personal cu numar de inregistrare : 4092
 
Toate drepturile rezervate
© Rombell Securities

Acest site este in testare!