•    
 
home » revista presei
SSIF Rombell Securities

 
Comunicat privind recuperarea sumelor datorate de catre SC Rombell Securities SA
Comunicat privind recuperarea sumelor datorate de catre SC Rombell Securities SA catre clientii creditori care nu au putut fi contactati in vederea returnarii numerarului aflat in custodia socitatii
emis la Wen, 08 Nov 2017 16:34:27 GM
Notificare schimbare date contact
Incepand din data de 31.10.2017 noile date de contact ale SSIF Rombell Securities S.A. sunt: Tel: ++40 21 3110027 Fax: ++40 21 3111038
emis la Tue, 31 Oct 2017 17:53:00 GM
ROMBELL SECURITIES
Notificare retragere SSIF Rombell Securities S.A. de pe piata de capital
emis la Thu, 05 Oct 2017 14:12:00 GM
ROMBELL SECURITIES
Notificare retragere de pe piata de capital
emis la Mon, 18 Sep 2017 14:12:00 GM
EB SILVER TURBO LONG 1/28,50/29,50 ( EBSLVTL4 )
Notificare BCR atingere bariera
emis la Wed, 14 Dec 2011 15:49:00 GM
 

Stiri :: Ziarul FinanciarThe Economist : Romania | Reporter GR


Guvernatorul Mugur Isărescu rupe tăcerea şi vorbeşte pentru prima oară din 2007 despre cât câştigă de la BNR: 13.601 euro pe lună

citeste mai mult

Creditele ipotecare se vând la o dobândă de 1,55% în Franţa, iar dobânzile scad în continuare. În România băncile cer o dobândă de 4%


Dobânda medie (fără asigurare) pentru un credit ipotecar ajungea la 1,55% pe an în Franţa în luna iulie a acestui an, în scădere de la 1,66% cu o lună în urmă, în timp ce în România băncile vând ipotecarele standard în euro la o dobândă medie de peste 4%, potrivit datelor BNR. În cazul creditelor imobiliare în lei dobânda medie este mai mică de circa 3,6%.


citeste mai mult

Carmen Adamescu, preşedinta Unirea Shopping Center, a fost amendată cu 7.500 de lei de ASF


Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a sancţionat cu 7.500 de lei pe Carmen Adamescu, pre­şedinta Unirea Shopping Center, şi cu 5.000 de lei pe Marina Leu, membră în consiliul de administraţie, pentru că nu au inclus pe ordinea de zi la şedinţa din iulie rezoluţiile propuse de compania Nova Group Investments, acţionar majoritar.


citeste mai mult

Gramul de aur a câştigat 22% de la începutul anului, iar tendinţa ar putea continua


Gramul de aur, cotat de BNR în funcţie de preţul în dolari pe uncie de pe pieţele internaţionale, s-a apreciat de la începutul acestui an cu 22%, la 174 de lei, interval de timp în care metalul preţios a câştigat teren pe plan extern în faţa dolarului american. Ieri, uncia de aur se tranzacţiona la 1.362 de dolari, în apropierea celui mai ridicat nivel din martie 2014. O uncie are 31 de grame.


citeste mai mult

Practic Bucureşti a raportat profit de 13,4 mil. lei în S1, mai mare cu 43%. Afaceri de 17 mil. lei


Dezvoltatorul imobiliar Practic Bucureşti (PRBU), controlat de omul de afaceri Radu Timofte, a raportat pentru primul semestru profit net de 13,4 milioane de lei, în creştere cu 43% faţă de primele şase luni din 2015.


citeste mai mult

Transgaz încă nu are avocat pentru apărare, dar vrea unul cât de repede posibil


„Suntem în faza de discuţii cu piaţa.“


citeste mai mult

Tesla anunţă o pierdere de două ori mai mare faţă de estimări în T2. Toyota, profit mai mic cu 14,5%


Tesla Motors, companie con­trolată de Elon Musk, a raportat o pierdere de 293 mil. dolari în al doilea trimestru, de două ori mai mare faţă de estimările analiştilor de pe Wall Street.


citeste mai mult

Video ZF Live. Ovidiu Dumitrescu, Tradeville. Prima zi de tranzacţionare a titlurilor de stat la bursă: Brokerii speră ca românii care îşi vor deschide conturi la bursă pentru titlurile de stat să le folosească şi la tranzacţionare cu acţiuni


Titluri de stat de 735 mil. lei, sumă pusă pe masă de populaţie pentru a împrumuta statul, intră astăzi la tranzacţionare pe bursa de la Bucureşti, oferind astfel posibilitatea persoanelor care au subscris în ofertă să le vândă înainte de scadenţa din iunie 2018.


citeste mai mult

Este oficial: Gigantul francez Lactalis oferă un preţ de 0,5252 lei per acţiune pentru întregul pachet al Albalact


Gigantul francez Lactalis oferă un preţ de 0,5252 lei per acţiune pentru întregul pachet al Albalact, cu 38% peste preţul pe care l-au atins titlurile producătorului de lactate pe 28 ianuarie, ziua când a fost anunţată pe bursă intenţia de preluare, potrivit informaţiilor oficiale transmise de companie.


citeste mai mult

Evoluţia barilului de petrol Brent în ultimii doi ani

citeste mai mult

Cifra de afaceri înregistrată de cele mai mari zece companii din România în 2014 (mil. euro)

citeste mai mult

Teraplast prelungeşte cu un an o linie de credit în valoare de 13,25 mil. lei de la Banca Transilvania


Teraplast Bistriţa (TRP), producător de materiale de construcţii şi instalaţii, a hotărât prelungirea pentru o perioadă de un an a unei linii de credit în valoare de 13,25 milioane lei de la Banca Transilvania.


citeste mai mult

Construcţii Feroviare Galaţi cumpără acţiuni de 650.000 de lei de la alte companii


Construcţii Feroviare Galaţi (simbol bursier CORO), companie care se ocupă cu lucrări de construcţii şi reparaţii de căi ferate, va achiziţiona instrumente financiare pe termen lung sau acţiuni ale altor companii listate la bursă pentru maximum 650.000 de lei.


citeste mai mult

ASF şi-a dat acordul pentru tranzacţie. Patria Bank a preluat SAI Intercapital Investment şi vrea să-şi facă divizie de asset management


Patria Bank (fosta Nextebank), care a preluat 64% din Banca Carpatica, a achiziţionat la jumătatea lunii iulie SAI Intercapital Investment, divizie a bro­kerului Intercapital, tran­zacţie pentru care Au­toritatea de Supraveghere Financiară şi-a dat ieri acordul. SAI Intercapital Investment este cel mai mic administrator de fon­duri de pe piaţa locală, cu active de 1,2 mld. lei.


citeste mai mult

Acţiuni uitate pe bursă: astăzi, Simbeton Oradea


Simbeton Oradea (SIOB), com­panie ce activează în domeniul construcţiilor, a fost listată pe piaţa de capital alternativă AeRO în anul 2015.


citeste mai mult

Bursa de la Istanbul s-a apreciat cu 3,63% faţă de minimul atins după tentativa de lovitură de stat


Indicele BIST 100, ce reuneşte cele mai importante companii listate la Istanbul, s-a apreciat cu 5,77% faţă de minimul atins pe 21 iulie după evenimentele îndreptate de o parte a armatei împotriva preşedintelui turc Recep Tayyip Erodgan în seara zilei de 15 iulie.


citeste mai mult

Cea mai grea întrebare pentru bursă. Dacă randamentul dividendelor în România este superior mediei de pe alte pieţe, de ce nu vin investitorii?


Randamentul dividendelor plătite de companiile din indicele BET, prima ligă a bursei de la Bucureşti, a fost de 6,5% în primul semestru, în timp ce dobânzile plătite de bancheri pentru depozitele în lei s-au apropiat de 1%.


citeste mai mult

Patru dintre cele mai mari zece titluri ale companiilor listate pe AeRO după valoarea capitalurilor proprii au înregistrat evoluţii pozitive în 2016


Din topul celor mai mari zece companii listate pe piaţa alternativă de capital AeRO după valoarea capitalurilor proprii, patru dintre ele au înregistrat aprecieri ale acţiunilor, cinci dintre ele au înregistrat deprecieri, iar titlurile unei singure companii se tranzacţionează la aceeaşi cotaţie ca aceea de la începutul acestui an.


citeste mai mult

Acţiunile asiatice au trecut pe creştere joi


Acţiunile asiatice au crescut joi, revenindu-şi după cea mai slabă zi de la votul pentru Brexit.


citeste mai mult

Top 10 brokeri după valoarea tranzacţionată în primele şase luni

citeste mai mult

Agenţia de rating Fitch a pus ochii pe datoriile României, dar anticipează că economia va creşte solid în următorii doi ani


Agenţia americană de evaluare financiară Fitch Ratings a declasat la sfârşitul săptămânii trecute ratingul României pentru datoriile pe termen lung în monedă locală de la „BBB“ „BBB minus“, dar a reconfirmat ratingul pentru datoriile pe termen lung în valută la „BBB minus“.


citeste mai mult

OMV l-a trimis în echipa de supraveghere a Petrom pe directorul financiar


Reinhard Florey, directorul finan­ciar (CFO) al grupului petrolier austriac OMV, acţionarul majoritar al Petrom, unicul producător local de petrol şi gaze, a devenit noul mem­bru al consiliului de supra­veghere al com­­paniei locale, a anunţat produ­cătorul la finalul săp­­tămânii tre­cute.


citeste mai mult

Compania 24 Ianuarie Ploieşti, profit mai mic cu 25% în S1


Compania 24 Ianuarie Ploieşti (IANY), producător de utilaje industriale, a înregistrat o cifră de afaceri de 14,8 mil. lei după primele şase luni ale acestui an, în scădere cu 35% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.


citeste mai mult

Transgaz semnează acorduri cu transportatorii de gaze din Ucraina şi Bulgaria


Transgaz (TGN), transportatorul naţional de gaze naturale, a anunţat că a încheiat un acord de interconectare cu Bulgartransgaz, operatorul bulgar, precum şi cu Uktransgaz, operatorul ucrainean.


citeste mai mult

International Caviar Corporation Călan, societate cu doi angajaţi şi o cifră de afaceri de 0 lei, vrea să-şi majoreze capitalul cu 1,5 mil. lei


International Caviar Cor­poration Călan (AMAL), companie de avacultură, a aprobat o majorare de ca­pital cu un număr de maximum 15 milioane de acţiuni, cu o valoare no­minală de 0,10 lei, până la 107.516.657 de acţiuni. Astfel, capitalul social al AMAL va deveni 10,7 milioane lei.


citeste mai mult

Acţiuni uitate pe bursă: astăzi, Băile Tuşnad


Tuşnad Băile Tuşnad (TSND), com­panie ce administrează două ho­teluri în staţiunea balneară Tuşnad, la 33 de kilometri de Miercurea Ciuc, s-a listat pe piaţa alternativă de capital AeRO în 2015, după ce s-a transferat de pe Rasdaq.


citeste mai mult

Deşi bursa americană a crescut cu 6% de la începutul acestui an, acţiunile echipei Manchester United au scăzut cu 10%


Acţiunile echipei de fotbal britanice Manchester United, listată pe bursa de la New York, au înregistrat o scădere de 9,6% de la începutul acestui an. Evoluţia acţiunilor a fost în ton cu prestaţia echipei pe teren, după ce în Premier League echipa s-a clasat pe locul cinci şi nu a reuşit să iasă din grupele Champions League.


citeste mai mult

Investitorii de la Bursă se pregătesc pentru rezultatele financiare din trim. II: unele acţiuni încep deja să se mişte fie în sus, fie în jos


Luna august va fi im­portantă pentru bursa de la Bucureşti, raportările fi­nanciare semestriale ur­mând să ofere investi­torilor o imagine mai proaspătă asupra stării de sănătate a companiilor listate pe piaţa de capital locală.


citeste mai mult

Cursul continuă să scadă pe piaţa interbancară


Cursul leu-euro a continuat astăzi scăderea pe piaţa interbancară atingând minimul ultimelor patru luni, după ce la ora 12, un euro a fost cotat la 4,4460 lei, ceea ce reprezintă o apreciere cu 0,3% faţă de cursul afişat vineri de BNR de 4,462 lei/euro.


citeste mai mult

Napoca Construcţii îşi vinde baza de producţie pentru cel puţin 5 milioane de euro


Acţionarii Construcţii Napoca (NAPO), companie cu o capitalizare bursieră de 12 mil. lei, au aprobat în Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor desfăşurată ieri vânzarea bazei de producţie de prefabricate şi betoane din Cluj la un preţ minim de 100 euro/metro pătrat.


citeste mai mult
 
-->


 
Evolutie valute
EUR 4.4638 RON
GBP 5.268 RON
USD 4.0045 RON
Curs valabil pentru 2017-11-19
Autorizatie C.N.V.M. : nr. 2332 / 22.07.2003
Nr. de inregistrare in Registrul Public al CNVM: PJR01SSIF/400034
Operator de date cu caracter personal cu numar de inregistrare : 4092
 
Toate drepturile rezervate
© Rombell Securities

Acest site este in testare!