•    
 
home » revista presei
SSIF Rombell Securities

 
ROMBELL SECURITIES
Oferta publica S.C. STELA S.A. Bucuresti
emis la 2014-06-26 12:57:28
SC FONDUL PROPRIETATEA SA - BUCURESTI ( FP )
Raport Curent - litigii
emis la Wed, 14 Dec 2011 15:52:00 GM
SC FONDUL PROPRIETATEA SA - BUCURESTI ( FP )
Raport Curent - litigii
emis la Wed, 14 Dec 2011 15:52:00 GM
EB SILVER TURBO LONG 1/28,50/29,50 ( EBSLVTL4 )
Notificare BCR atingere bariera
emis la Wed, 14 Dec 2011 15:49:00 GM
OTP WiseRO ( WRO )
VAN 30.11.2011
emis la Wed, 14 Dec 2011 15:36:00 GM
 

Stiri :: Ziarul FinanciarThe Economist : Romania | Reporter GR


Principalii indicatori raportaţi de OMV Petrom (2016/2015)

citeste mai mult

SIF Banat-Crişana şi-a majorat cu 26% profitul în primul trimestru, la 5,4 mil. lei. Active de 2 mld. lei


SIF Banat-Crişana (SIF1), cea mai mare societate după capitalizare, cu peste 1 mld. lei, a înregistrat în primul trimestru al anului un profit net de 5,39 mil. lei, în creştere cu 26% faţă de perioada similară a anului trecut.


citeste mai mult

BVB a luat 13 companii la New York care s-au întâlnit cu fonduri de investiţii cu active de 750 mld. dolari


Bursa de Valori Bucureşti a organizat săptămâna trecută la New York evenimentul Romania Investors Day, la care au participat 43 de reprezentanţi de la 32 de fonduri de investiţii, care administrează peste 750 de miliarde de dolari, afirmă operatortul de piaţă.


citeste mai mult

Aerostar Bacău, afaceri de 356 mil. lei şi un profit net de 56 mil. lei pentru 2016


Producătorul de componente pentru avioane Aerostar Bacău (ARS) a raportat pentru 2016 afaceri de 356 mil. lei, în creştere cu 8% faţă de rezultatele obţinute în anul anterior şi un profit net de 56 mil. lei, plus 8%.


citeste mai mult

Sobolewski, şeful BVB: Asistăm la diminuarea rolului intermediarilor în domeniul tranzacţiilor financiare


Ludwik Sobolewski, directorul general al BVB, consideră că în prezent au loc schimbări dramatice în teh­nologia de business şi asistăm la armo­nizarea reglementărilor şi la presiuni care rezultă din dezinter­mediere, res­pectiv diminuarea rolului inter­mediarilor în domeniul tran­zacţiilor financiare.


citeste mai mult

MKM Partners, firmă americană de analiză: Acţiunile Yahoo ar putea urca în următoarele 12 luni cu 20%, la 58 de dolari


Acţiunile Yahoo, companie care se aşteaptă ca vânzarea segmentului său principal de business către Verizon să se încheie în luna iunie, ar putea urca în următoarele 12 luni cu 21%, la 58 de dolari pe unitate, potrivit unei analize a firmei americane MKM Partners citată de revista săptămânală Baroon’s.


citeste mai mult

Banca Transilvania deschide pe 26 aprilie raportările pentru T1. Urmează BRD pe 4 mai şi Petrom pe 11 mai


Banca Transilvania (TLV), unul dintre cei mai tranzacţionaţi emitenţi de pe bursa românească, îşi va publica rezulatele financiare aferente pri­melor trei luni din 2017 pe 26 aprilie şi va deschide astfel ca­len­darul raportărilor trimestriale la Bursa de Valori Bu­cureşti. Un alt emitent mare care îşi va anunţa re­zultatele în perioada următoare este BRD, pe 4 mai, pentru ca OMV Petrom să fie al treilea emitent care vine cu raportări finan­ciare trimestriale pe 11 mai.


citeste mai mult

Franţa, în faţa marelui test electoral: soarta Europei se joacă în urnele din Hexagon


Alegerile prezidenţiale din Franţa au fost identificate de investitori drept unul dintre riscurile majore ale anului 2017, al căror rezultat poate rezerva o mare de incertitudine, având în vedere că forţele eurosceptice au devenit tot mai populare pe scena franceză şi au ameninţat cu mă­suri precum ieşirea din blocul comu­nitar sau renunţarea la moneda unică.


citeste mai mult

Febră pe bursă pentru cea mai aşteptată listare a deceniului

citeste mai mult

Analist financiar: : Rezultatul primului tur din Franţa va avea un impact limitat asupra pieţelor


Având în vedere că performanţa lui Marine Le Pen nu a fost cu mult mai bună decât prevăzuseră sondajele distribuite cu o zi înaintea alegerilor, impactul asupra pieţelor globale ar trebui să fie limitat, consideră Christopher Dembik, director analiză macro la Saxo Bank.


citeste mai mult

Mărfuri: preţul cuprului creşte cu 0,5% imediat după ce atinsese minimul ultimelor trei luni


Cuprul, al doilea cel mai folosit metal al lumii, a atins în urmă cu două zile minimul ultimelor trei luni, pe fondul cererii scăzute din China, a doua cea mai mare economie la nivel mondial după SUA, însă a reuşit să se aprecieze cu 0,5% ieri.


citeste mai mult

Valoarea de piaţă a Electroargeş a crescut în ultimele 12 luni cu 155%


Electroargeş (ELGS), producător de electrocasnice, a înregistrat cea mai mare apreciere a valorii de piaţă dintre emitenţii prezenţi pe segmentul principal de la Bucureşti, după ce acţiunile sale s-au apreciat cu 155%.


citeste mai mult

Prefab Bucureşti vrea profit mai mare cu 50% anul acesta şi investiţii de 3 mil. lei. Plata dividendelor cu 1% randament, din iulie


Producătorul de elemente prefabricate din beton Prefab Bucureşti (PREH) şi-a bugetat pentru acest an venituri total de 84 mil. lei, mai mari cu 6% faţă de cele realizate în 2016, în timp ce profitul brut ar urma să urce cu 50%, la 2,1 mil. lei, potrivit deciziei acţionarilor de ieri.


citeste mai mult

Isac, Estinvest: RCS ar putea să-şi promoveze vânzarea de acţiuni chiar prin factura lunară către clienţi


Lucian Isac, directorul general al companiei de brokeraj Estinvest, consideră că RCS&RDS ar putea să pro­moveze investitorilor de retail vân­zarea a 25% din acţiuni pe bursa de la Bu­cureşti chiar prin facturile lunare sau prin emisiuni TV, având în vedere cele 10 mi­lioane de abo­namente pe piaţa din Ro­mâ­nia.


citeste mai mult

Romaero Băneasa avertizează că sunt semne de întrebare legate de capacitatea de a-şi continua activitatea având în vedere pierderile şi activele negative


Directorul general al Romaero Băneasa, Remus Vulpescu, scrie în notele explicative pentru raportul pe 2016 al companiei, la pagina 8, că există un grad de incertitudine semnificativ cu privire la capacitatea societăţii de a-şi continua activitatea fără implementarea unor măsuri adecvate de redresare având în vedere pierderile cumulate din ultimii ani de 283 mil. lei, datoriile mari, dar şi activele negative.


citeste mai mult

Oil Terminal şi-a bugetat pentru 2017 un profit mai mic de cinci ori şi venituri în scădere ca urmare a creşterii preţului la petrol


Oil Terminal (simbol bursier OIL), principalul terminal de petrol al României, şi-a bugetat pentru anul acesta venituri de 157 milioane de lei, mai mici cu 3% faţă de cele realizate în 2016, şi un profit net de 3,2 milioane de lei, de cinci ori mai mic faţă de cel realizat anul precedent, ca urmare a creşterii preţului barilului de petrol, dar şi ca urmare a scăderii planului de import-export al Petrotel Lukoil, com­panie care a fost în revizie tehnică şase săptămâni.


citeste mai mult

Investitorii ţin de bani pentru listarea RCS&RDS şi lasă rulajul la BVB la valori minuscule


Piaţa de capital de la Bucureşti a încetinit motoarele în ultima vreme, după ce majoritatea şedinteţelor de tranzacţionare recente s-au încheiat cu un rulaj sub media zilnică de tranzacţionare înregistrată în acest an, respectiv 9,64 milioane euro. Ziua de vineri, 14 aprilie, a fost de departe cea mai anemică din şedinteţele de tranzacţionare din ultima perioadă, după ce valoarea tranzacţiilor s-a ridicat la 2,47 milioane lei.


citeste mai mult

Bursa are 15% anul acesta, poate avea un gigant listat şi face paşi spre promovare. „După 20 de ani, bursa îşi realizează scopul“


Indicele BET, de referinţă pentru bursa românească, are o creştere de aproape 15% anul acesta, cea mai bună evoluţie din rândul burselor europene, RCS&RDS, un gigant telecom cu afaceri de 800 mil. euro anul trecut, vrea să se listeze în luna mai, după listarea record a MedLife din decembrie, elemente care aduc bursa de la Bucureşti mai aproape de promo­varea la statul de piaţă emer­gentă şi im­plicit atrag atenţia investi­to­rilor inter­naţionali. Ce ar putea însă să mai înse­mne toţi aceşti factori?


citeste mai mult

Un singur sector este responsabil de 70% din tranzacţiile lunii martie de pe Bursa de la Bucureşti


Sectorul financiar domină de departe piaţa de capital bucureşteană la capitolul lichidităţii, iar împreună cu sectorul energetic asigură cu adevărat funcţionarea bursei locale.


citeste mai mult

Un singur sector a contribuit cu 70% la rulajul lunii martie de pe piaţa de capital de la Bucureşti


Sectorul „intermedieri financiare şi asigurări“, format din Erste Bank (EBS), Banca Transilvania (TLV), BRD – Groupe Société Générale (BRD), Fondul Proprietatea (FP) sau cele cinci SIF-uri, a înregistrat în luna martie o valoare de tranzacţionare de 861,51 mil. lei, echivalentul a 71,43% din totalul tranzacţiilor din luna martie.


citeste mai mult

Prodplast vrea să îşi vândă participaţia la producătorul de obiecte sanitare Romtatay Bucureşti


Producătorul de articole din material plastic Prodplast, controlat de familia Pogonaru, intenţionează să-şi vândă participaţia de 45,5% din capitalul Romtatay SA Bucureşti, societate mixtă româno-spaniolă specializată în producţia de obiecte sanitare.


citeste mai mult

Veşti bune pentru şoferi: Eliminarea supraaccizei şi scăderea TVA au coborât preţurile la carburanţi cu 9% din decembrie până în aprilie

citeste mai mult

Panică pe pieţele de capital după decizia guvernului britanic de a organiza alegeri anticipate: Indicele bursei din Londra s-a prăbuşit cu peste 2,3%, iar ”hemoragia” continuă pe toate bursele europene

citeste mai mult

FMI şi-a schimbat părerea în privinţa României: Creşterea economică din 2017 va fi de 4,2% faţă de 3,8%, estimarea anterioară


Fondul Monetar Internaţional a îmbunătăţit prognoza de creştere pentru economia României din acest an de la 3,8% la 4,2%, conform ultimului raport privind evoluţia economiei globale în 2017.


citeste mai mult

Hemoragie pe bursele europene: Premierul britanic Theresa May cere alegeri anticipate pe 8 iunie


Pieţele de capital din Europa au fost sur­prinse de anunţul premierului britanic Theresa May de a adresa Parlamentului o cerere privind declanşarea ale­gerilor anticipate în mai puţin de două luni, încer­când astfel să obţină un mandat mai pu­ternic pe care să se bazeze în negocierile pentru ieşirea ţării din Uniunea Europeană.


citeste mai mult

Mişu Negriţoiu, ASF: Naţionalizarea fondurilor de pensii private (pilonul II) nu ar rezolva problema deficitului, ci ar adânci-o


O posibilă „naţionalizare“ a fondurilor de pensii private obligatorii (Pilonul II) cu scopul reducerii deficitului de venituri la bugetul de stat nu ar putea sub nicio formă rezolva problema, ci, din contră rezultatul va fi creşterea deficitului, a subliniat Mişu Negriţoiu, preşedintele Autorităţii de Supraveghere Finan­ciară (ASF).


citeste mai mult

Nuclearelectrica susţine că distribuirea rezervelor, cerută de Fondul Proprietatea, poate afecta proiectele strategice ale companiei. Acţiunile au scăzut la bursă cu 4%


Consiliul de administraţie al Nuclear­electrica (SNN), compania din componenţa in­dicelui BET, referinţa bursei bucureştene, a cărei valoare de piaţă s-a apreciat cel mai pu­ternic de la începutul acestui an, avertizează că distribuirea a 452 milioane lei din rezerve ar putea antrena pericole care s-ar putea trans­pune asupra evoluţiei viitoare a proiec­telor în care este angrenată SNN, con­ducerea com­paniei reiterându-şi propunerea iniţială de distribuire strict a profitului din acest an.


citeste mai mult

Fondul Proprietatea a răscumpărat 10,13 milioane de acţiuni în patru şedinţe de tranzacţionare


Fondul Proprietatea (FP), al doilea cel mai tranzacţionat emitent de la Bu­cureşti, a răscumpărat 10,13 milioane de acţiuni în perioada 10-14 aprilie 2017, într-o tranzacţie totală ce se ridică la 9,09 mi­lioane lei.


citeste mai mult

Goldman Sachs, cea mai influentă bancă americană, şochează investitorii: rezultate sub aşteptări în T1 2017


Goldman Sachs, celebra bancă americană, nu a reuşit să îşi atingă ţinta de încasări în primul trimestru, deşi restul băncilor mari din Statele Unite au întrecut estimările analiştilor.


citeste mai mult

Activul net al SIF-urilor a crescut cu 15% în ultimele 12 luni, dar acţiunile au crescut cu numai 12%


Activul net cumulat al celor cinci SIF-uri valorează la sfârşitul lunii martie 7,729 miliarde lei (1,70 miliarde euro), mai mult cu 15,23% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. În acelaşi timp, valoarea de piaţă totală a celor cinci societăţi s-a apreciat cu 12,92%, până la 4,064 miliarde lei (893 milioane euro), mai încet decât evoluţia indicelui BET, referinţa pieţei de capital de la Bucureşti, a cărui creştere în acelaşi interval este de 33%.


citeste mai mult
 
-->


 
Evolutie valute
EUR 4.534 RON
GBP 5.3492 RON
USD 4.1702 RON
Curs valabil pentru 2017-04-26
Autorizatie C.N.V.M. : nr. 2332 / 22.07.2003
Nr. de inregistrare in Registrul Public al CNVM: PJR01SSIF/400034
Operator de date cu caracter personal cu numar de inregistrare : 4092
 
Toate drepturile rezervate
© Rombell Securities

Acest site este in testare!