•    
 
home » revista presei
SSIF Rombell Securities

 
ROMBELL SECURITIES
Oferta publica S.C. STELA S.A. Bucuresti
emis la 2014-06-26 12:57:28
SC FONDUL PROPRIETATEA SA - BUCURESTI ( FP )
Raport Curent - litigii
emis la Wed, 14 Dec 2011 15:52:00 GM
SC FONDUL PROPRIETATEA SA - BUCURESTI ( FP )
Raport Curent - litigii
emis la Wed, 14 Dec 2011 15:52:00 GM
EB SILVER TURBO LONG 1/28,50/29,50 ( EBSLVTL4 )
Notificare BCR atingere bariera
emis la Wed, 14 Dec 2011 15:49:00 GM
OTP WiseRO ( WRO )
VAN 30.11.2011
emis la Wed, 14 Dec 2011 15:36:00 GM
 

Stiri :: Income MagazineThe Economist : Romania | Reporter GR


Salonul auto de la Shanghai: Enervantele SOSII chineze!


Cu exceptia faptului ca sunt fabricate in China si costa de sase ori mai putin decat autoturismele originale, multe dintre masinile expuse la Salonul auto de la Shanghai prezinta o stranie asemanare cu modelele importate, spre disperarea constructorilor straini, neputinciosi in fata abundendeti de produse contrafacute.
citeste mai mult

FMI s-a razgandit in privinta protecţionismului


Statele membre ale Fondului Monetar Internaţional nu şi-au mai reînnoit angajamentul de a se opune oricăror forme de protecţionism.
citeste mai mult

Interpolul a fost SPIONAT de serviciile germane!


Incepand din anii 2000, Serviciul federal de informatii al Germaniei, BND, a spionat Interpolul, o  perioada lunga de timp, afirma publicatia Der Spiegel.
citeste mai mult

Alegeri în Franţa: Candidaţii 'minoritari' promit 'Frexit' şi colonizarea spaţiului


Cei şase candidaţi "minoritari", cum sunt numiţi pretendentii fără mari şanse din cei 11 care se înfruntă în primul tur de duminică al alegerilor prezidenţiale din Franţa, reprezintă un "evantai" politic colorat, de la troţkismul lui Philippe Poutou şi suveranismul lui Nicolas Dupont-Aignan, la propunerile de colonizare a spaţiului ale franco-argentinianului Jacques Cheminade.
citeste mai mult

Alegeri în Franţa: Cine este Emmanuel Macron


Apariţia tânărului Emmanuel Macron pe scena politică din Franţa seamănă cu cea a unui anticorp generat de sistem ca vaccin împotriva pericolului care îl pândeşte, extremista de dreapta Marine Le Pen, scriu agentiile internationale. Arătos şi inteligent, cu un aer de ginere perfect şi de premiant al clasei, fostul ministru al economiei s-a transformat, la cei 39 de ani ai săi, în favoritul cursei electorale şi, potrivit sondajelor, are, teoretic, prima şansă în a conduce Franţa în următorii cinci ani.
citeste mai mult

Franta: Primul scrutin prezidential desfasurat in regim de stare de urgenta


Aproape 47 de milioane de cetateni cu drept de vot ai Frantei au fost chemati sa participe la cele doua tururi ale alegerilor prezidentiale, din 23 aprilie si 7 mari, pentru a-l alege pe succesorul socialistului Francois Hollande. Pentru a fi declarat invingator,  un candidat trebuie să obţină majoritatea absolută a voturilor exprimate într-un tur sau două, indiferent de rata de participare.
citeste mai mult

Japonezii si americanii se joaca de-a razboiul în vestul Pacificului


Două distrugătoare japoneze, Samidare si Achigara, au început duminică un exerciţiu comun cu un grup de nave de război americane, printre care portavionul USS Carl Vinson, în vestul Oceanului Pacific, pe fondul amplificării ameninţării nucleare din partea Coreii de Nord, potrivit Marinei SUA. Vor fi executate manevre strategice şi exerciţii de comunicaţii timp de mai multe zile.
citeste mai mult

Cine si-ar fi imaginat! Cu ce poti inlocui cafeaua de dimineata?


Oamenii de stiinta de la University of Georgia, au propus in locul cafelei de dimineata o scurta alergare pe scari. O metoda lipsita de riscuri, eficienta si care, spun cercetatorii, ajuta la crearea unui tonus bun.
citeste mai mult

Acest om de afaceri care pune autoritatile chineze pe jar


Instalat in Statele UNite, Guo Wengui si-a multiplicat dezvaluirile explozive privind serviciile de securitate ale Chinei. Inclusiv cele vizand lupta pentru putere dintre cei mai inalti responsabili ai tarii.
citeste mai mult

Cercetători români şi islandezi, noi abordări în lupta împotriva cancerului


Aproximativ 15 milioane de cazuri noi de cancer şi peste 8 milioane de decese cauzate de această afecţiune se înregistrează anual la nivel mondial. Previziunile sunt sumbre, în contextul în care specialiştii au arătat că în următoarele două decenii aceste statistici ar putea înregistra o creştere de circa 70%, până la peste 22 de milioane de cazuri noi. În România,  anual se înregistrează aproximativ 80.000 de astfel de cazuri, iar numărul deceselor cauzate de cancer a crescut cu 23% faţă de 1990, la peste 43.000.
citeste mai mult

Alegeri în Franţa: Macron şi Le Pen, adversari in turul al doilea


Candidatul de centru Emmanuel Macron şi Marine Le Pen, şefa partidului de extremă-dreapta Frontul Naţional (FN), s-au plasat pe primele două poziţii în primul tur al alegerilor prezidenţiale de duminică din Franţa, calificandu-se, astfel, în turul al doilea care va avea loc peste două săptămâni, conform rezultatelor finale anunţate luni de Ministerul de Interne.
citeste mai mult

Monitorizarea nevilor pigmentari (aluniţelor)


În funcţie de celula de origine, există 2 tipuri  principale de cancer cutanat epidermic: carcinoame şi melanom. Pe când prima categorie afecează în general vârstnicii şi determină rar metastaze sau deces, melanomul reprezintă una dintre cele mai agresive tumori umane şi afectează o categorie mult mai tânără de populaţie. Astfel, prevenţia melanomului joacă un rol important în dermatologie, iar una dintre cele mai eficiente metode o reprezintă controlul periodic al alunitelor (nevilor).
citeste mai mult
 
-->


 
Evolutie valute
EUR 4.534 RON
GBP 5.3492 RON
USD 4.1702 RON
Curs valabil pentru 2017-04-27
Autorizatie C.N.V.M. : nr. 2332 / 22.07.2003
Nr. de inregistrare in Registrul Public al CNVM: PJR01SSIF/400034
Operator de date cu caracter personal cu numar de inregistrare : 4092
 
Toate drepturile rezervate
© Rombell Securities

Acest site este in testare!