•    
 
home » revista presei
SSIF Rombell Securities

 
ROMBELL SECURITIES
Oferta publica S.C. STELA S.A. Bucuresti
emis la 2014-06-26 12:57:28
SC FONDUL PROPRIETATEA SA - BUCURESTI ( FP )
Raport Curent - litigii
emis la Wed, 14 Dec 2011 15:52:00 GM
SC FONDUL PROPRIETATEA SA - BUCURESTI ( FP )
Raport Curent - litigii
emis la Wed, 14 Dec 2011 15:52:00 GM
EB SILVER TURBO LONG 1/28,50/29,50 ( EBSLVTL4 )
Notificare BCR atingere bariera
emis la Wed, 14 Dec 2011 15:49:00 GM
OTP WiseRO ( WRO )
VAN 30.11.2011
emis la Wed, 14 Dec 2011 15:36:00 GM
 

Stiri :: Z.BursaThe Economist : Romania | Reporter GR


Licitaţie deschisă pentru terenuri în Parcul Industrial Bistriţa


Administratorul Parcului Industrial Bistriţa Sud organizează, în perioada 1-31 martie 2017, o licitaţie publică în vederea concesionării către investitori a parcelelor rămase disponibile.
citeste mai mult

Nouy, BCE: 'Sunt prea multe bănci în zona euro'


Este posibil să fie necesar ca unele bănci din zona euro să fie închise, dacă devin neviabile, susţine Daniele Nouy, cea care conduce departamentul de supraveghere din cadrul Băncii Centrale Europene (BCE).
citeste mai mult

Puşca şi Cureaua Lată... Democraţia ne-o cam gată!


Cînd Brucan spunea, în 1990, că românii vor avea nevoie de vreo două decenii să deprindă secretele maşinăriei de guvernare numită Democraţie, unii s-au arătat indignaţi de afrontul adus 'minunatului popor' care, ştie orişicine, încă de la Traian şi Decebal îmbrăţişase cauza sfîntă a democraţiei; alţii au zîmbit superior, adică 'ce ne abureşte pe noi kgb-istul ăsta; dacă în Rusia perestroika i-a venit de hac comunismului într-un cincinal, la noi, după ditai Revoluţia, televizată şi aplaudată de toată Europa pentru spectaculoasele şi atît de telegenicele sale episoade de masacrare a populaţiei şi capturare a 'teroriştilor', după ce Cortina de fier din Europa fusese aruncată la fiare vechi, democraţia o să ţîşnească din pămînt, ca petrolul din puţul de forajul, înainte de captare; alţii, mai circumspecţi, au obiectat doar că 'dracul nu-i chiar atît de negru' şi, sigur, nu dintr-o dată, dar după vreo cîţiva ani, hai un deceniu, democraţia şi România vor fi surori siameze.
citeste mai mult

Grecii au reînceput să retragă miliarde de euro din bănci


Grecii au reînceput să retragă miliarde de euro din bănci, determinând banca centrală să crească lichidităţile de urgenţă puse la dispoziţia instituţiilor financiare, din cauza îngrijorării populaţiei că blocajul discuţiilor cu creditorii internaţionali ar putea duce la o repetare a crizei din 2015, care a împins economia în pragul colapsului, transmite Bloomberg, citat de News.ro.
citeste mai mult

'2017 este un an crucial pentru industria regenerabilelor'


Anul acesta este unul crucial pentru industria regenerabilelor, pentru că un număr mare de certificate verzi a fost amânat pentru aprilie 2017, a spus, ieri, Georgios Stassis, Country Manager Enel în România, care aşteaptă ca Executivul să aprobe o soluţie, pentru ca impasul să fie depăşit.
citeste mai mult

Andreea Paul prevesteşte moartea Oltchim


Combinatul Oltchim din Râmnicu Vâlcea este aproape de un sfârşit fără cale de întoarcere, susţine Andreea Paul, fost deputat liberal, care consideră că statul ar trebui să intervină pentru salvarea acestuia.
citeste mai mult

Viitorul UE - Ce trebuie să facă România


Cartea Albă privind viitorul Europei, cu cele 5 scenarii de posibile evoluţii, prezentată de Jean-Claude Juncker în Parlamentul European pe 1 martie a.c. , a declanşat o perioadă de reflecţie, în care ţările membre ale UE vor trebui să hotărască gradul de integrare pe care şi-l propun, participarea la diferite proiecte europene, a rolului pe care Europa va trebui să-l joace în viitor pe plan internaţional.
citeste mai mult

Transgaz modifică propunerea pentru dividendul brut pe acţiune la 46,33 lei


Consiliul de Administraţie al Societăţii Naţionale de Transport Gaze Naturale Transgaz Mediaş a modificat propunerea privind repartizarea de dividende la 90% din profitul net realizat în 2016, valoarea dividendului brut pe acţiune fiind de 46,33 lei, conform unui raport remis joi Bursei de Valori Bucureşti.
citeste mai mult

Conducerea Nuclearelectrica propune alocarea a 91% din profit pentru dividende


Conducerea Nuclearelectrica (simbol bursier SNN), compania care administrează cele două reactoare nucleare din Cernavodă, a acceptat solicitarea Guvernului de a aloca cel puţin 90% din profitul net din 2016 pentru dividende, propunând un procent de 91%, nivel care urmează să fie votat în adunarea generală a acţionarilor din 24 aprilie, potrivit convocatorului transmis Bursei de Valori Bucureşti, citat de News.ro.
citeste mai mult

Preşedintele ASF a discutat cu un investitor privat elveţian, despre preluarea City Insurance


Preşedintele Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), Mişu Negriţoiu, s-a întâlnit ieri cu Dr. Max Roessler, un investitor privat elveţian, cu ocazia vizitei pe care acesta a făcut-o în România în vederea finalizării negocierilor de preluare a Societăţii de Asigurare Reasigurare City Insurance, se arată într-un comunicat transmis de instituţie.
citeste mai mult

Banca Transilvania îmbie cu dividende, pentru al doilea an consecutiv


Conducerea Băncii Transilvania (TLV) a propus acţionarilor acordarea unor dividende de 0,06 lei/acţiune din profitul pe anul trecut, dar şi majorarea capitalului social din rezerve.
citeste mai mult

Conducerea Psihologilor din România, la cuţite cu profesorii universitari


Votul democratic de la alegerile Colegiului Psihologilor din România (CPR) a fost înlocuit cu decizii ale Departamentului Juridic şi cu măsuri abuzive de represiune, susţine un grup de opt profesori universitari, reprezentanţi ai unui grup de iniţiativă de cel puţin 1000 de psihologi, ca replică la declaraţiile preşedintelui Colegiului Psihologilor din România (CPR), Mihai Aniţei, care susţine că unii dintre furnizorii de teste psihologice, cadre universitare, foşti preşedinţi ai filialelor teritoriale şi ofiţeri încearcă blocarea alegerilor forurilor de conducere la alegerile din aprilie.
citeste mai mult

Piperea: 'Contractele de credit nu mai sunt titluri executorii'


* Legea care modifică textul Codului de procedură civilă prevede că 'înscrisurile sub semnătură privată sunt titluri executorii, numai dacă sunt înregistrate în registrele publice' * Reprezentanţi din sectorul bancar spun că băncile nu vor fi afectate şi invocă OG 99/2006 Contractele de credit nu mai sunt titluri executorii, începând de astăzi, atrage atenţia avocatul Gheorghe Piperea, care ne-a spus că acest lucru este prevăzut în legea ce modifică textul Codului de procedură civilă. Legea 17/2017 de aprobare a OUG 1/2016 pentru modificarea Legii nr. 134/2010 privind Codul de procedură civilă modifică articolul 641 din cod, după cum urmează: 'Înscrisurile sub semnătură privată sunt titluri executorii, numai dacă sunt înregistrate în registrele publice, în cazurile şi condiţiile anume prevăzute de lege. Orice clauză sau convenţie contrară este nulă şi considerată astfel nescrisă'.
citeste mai mult

SIF Transilvania vrea să modernizeze Restaurantul Panoramic de pe muntele Tâmpa


SIF Transilvania, prin intermediul companiei Aro Palace, intenţionează să investească în modernizarea Restaurantului Panoramic de la Tâmpa, dar încearcă să ajungă la un acord cu compania Ana Teleferic, cea care operează telecabina care face legătura între oraş şi vârful muntelui Tâmpa, aflat în mijlocul Braşovului.
citeste mai mult

MACRO NEWSLETTER 24 Martie 2017


Vânzările retail din Marea Britanie şi-au accelerat creşterea anuală în februarie 2017, până la 3,7%, de la 1% în luna precedentă, pe fondul unei creşteri lunare peste aşteptări, de 1,4%, după un declin de 0,5% în luna anterioară.
citeste mai mult

Procurorii germani anchetează 'Daimler' în scandalul emisiilor care a afectat 'Volkswagen'


Procurorii germani şi-au extins investigaţiile în scandalul emisiilor care a afectat 'Volkswagen' AG, incluzând şi grupul 'Daimler' AG, transmite DPA.
citeste mai mult

'Groupama' a vândut o participaţie la 'OTP Bank', obţinând 208,5 milioane euro


Grupul francez de asigurări 'Groupama' a finalizat cu succes un plasament privat de 8,26 milioane de acţiuni ale băncii ungare 'OTP Bank', reprezentând aproximativ 3% din capitalul în acţiuni al instituţiei financiare, pentru care a obţinut aproximativ 64,428 miliarde de forinţi (208,5 milioane de euro).
citeste mai mult

S.C. ZENTIVA - CONVOCATOR


S.C. ZENTIVA - CONVOCATOR
citeste mai mult

Banca Elveţiei a cumpărat valută de 67,6 miliarde dolari ca să deprecieze francul


Banca Naţională a Elveţiei (SNB) a achiziţionat, anul trecut, valută în valoare de 67,1 miliarde de franci elveţieni (67,6 miliarde de dolari), în cadrul eforturilor sale de a lupta împotriva aprecierii monedei naţionale, conform raportului anual dat ieri publicităţii, transmite Reuters.
citeste mai mult

Băncile din zona euro s-au împrumutat peste aşteptări de la BCE


Băncile din zona euro au solicitat un volum peste aşteptări de credite ieftine pe termen lung de la Banca Centrală Europeană (BCE), pe fondul estimărilor că perioada banilor ieftini se apropie de sfârşit, informează Reuters.
citeste mai mult

Euro s-a depreciat la 4,5555 lei


Euro a scăzut, ieri, faţă de leu, cu 0,76 bani, Banca Naţională a Româ-niei (BNR) afişând un curs de referinţă de 4,5555 lei/euro.
citeste mai mult

Dobânzile overnight au crescut


Dobânzile overnight au urcat în şedinţa de tranzacţionare de ieri.
citeste mai mult

S.I.F. Transilvania - Raport curent


S.I.F. Transilvania - Raport curent
citeste mai mult

Creşteri în sectorul bancar european


Acţiunile tranzacţionate pe pieţele din Europa au crescut ieri, în principal cele ale băncilor, în baza informaţiei conform căreia acestea s-au împrumutat cu mult peste aşteptări în cadrul programului TLTRO derulat de Banca Centrală Europeană.
citeste mai mult

Majoritatea indicilor şi-au continuat scăderea, pe un rulaj de 8,9 milioane euro


Cinci dintre indicii Bursei de Valori Bucureşti (BVB) au încheiat şedinţa de tranzacţionare de ieri în scădere, în contextul în care a fost înregistrat un volum de 40,68 mi-lioane de lei (8,93 milioane euro), inferior celui din şedinţa precedentă de 30,46 milioane lei.
citeste mai mult

Cotaţia futures a euro, în scădere faţă de dolar


La Sibex, prima jumătate din penultima şedinţă a săptămânii a semănat cu sesiunea anterioară, participanţii tranzacţionând în special derivatul care are ca activ suport cursul de schimb euro/dolar.
citeste mai mult

Despre oameni şi pictură


Se poate spune că, în ciuda ofertelor excepţionale de informare şi studiu, ştim tot mai puţine. De artă puţini se interesează. Iubitorii pasionaţi de artă au îmbătrânit şi nici cu banii nu stau bine.
citeste mai mult

REVISTA PRESEI 24.03.2017


*ADEVARUL *Generalul Răzvan Ionescu a fost numit în funcţia de prim-adjunct al directorului SRI Preşedintele Klaus Iohannis l-a numit pe generalul de brigadă Răzvan Ionescu în funcţia de prim-adjunct al directorului SRI. Răzvan Ionescu are 45 de ani şi o experienţă de peste două decenii în munca operativă a Serviciului. Generalul de brigadă Ionescu este de profesie fizician, absolvent al Facultăţii de Fizică din cadrul Universităţii Bucureşti.
citeste mai mult

Dow Jones, S and P 500 şi NASDAQ au închis în scădere


Trei dintre principalii indici bursieri de pe Wall Street, New York, au închis şedinţa de tranzacţionare de ieri în depreciere.
citeste mai mult

Bursele asiatice erau în creştere


Patru dintre principalii indici bursieri asiatici erau în apreciere la mijlocul şedinţei de tranzacţionare de astăzi.
citeste mai mult
 
-->


 
Evolutie valute
EUR 4.5552 RON
GBP 5.2643 RON
USD 4.2149 RON
Curs valabil pentru 2017-03-26
Autorizatie C.N.V.M. : nr. 2332 / 22.07.2003
Nr. de inregistrare in Registrul Public al CNVM: PJR01SSIF/400034
Operator de date cu caracter personal cu numar de inregistrare : 4092
 
Toate drepturile rezervate
© Rombell Securities

Acest site este in testare!