•    
 
home » revista presei
SSIF Rombell Securities

 
ROMBELL SECURITIES
Oferta publica S.C. STELA S.A. Bucuresti
emis la 2014-06-26 12:57:28
SC FONDUL PROPRIETATEA SA - BUCURESTI ( FP )
Raport Curent - litigii
emis la Wed, 14 Dec 2011 15:52:00 GM
SC FONDUL PROPRIETATEA SA - BUCURESTI ( FP )
Raport Curent - litigii
emis la Wed, 14 Dec 2011 15:52:00 GM
EB SILVER TURBO LONG 1/28,50/29,50 ( EBSLVTL4 )
Notificare BCR atingere bariera
emis la Wed, 14 Dec 2011 15:49:00 GM
OTP WiseRO ( WRO )
VAN 30.11.2011
emis la Wed, 14 Dec 2011 15:36:00 GM
 

Stiri :: Z.BursaThe Economist : Romania | Reporter GR


Codruţa Kovesi şi Augustin Lazăr, la Ministerul Justiţiei


Procurorul şef al DNA şi procurorul general au ajuns luni dimineaţă la Ministerul Justiţiei.
citeste mai mult

Fuziunea dintre Banca Comercială Carpatica şi Patria Bank a fost aprobată de Curtea de Apel Bucureşti


Curtea de Apel Bucureşti a aprobat dosarul de fuziune dintre Banca Comercială Carpatica şi Patria Bank, permiţând celor două bănci să finalizeze în perioada imediat următoare toţi paşii procedurali şi operaţionali pentru implementarea efectivă a fuziunii, potrivit unui comunicat de presă remis Redacţiei.
citeste mai mult

Emmanuel Macron şi Marine Le Pen - candidaţii din al doilea tur al prezidenţialelor


*ACTUALIZARE 10:15 Euro şi contractele futures pentru acţiunile europene cresc după victoria lui Macron în Franţa Euro a înregistrat luni cea mai mare creştere din ultima lună, iar contractele futures pentru acţiunile europene sunt în urcare puternică, după ce Emmanuel Macron a câştigat primul tur al alegerilor prezidenţiale din Franţa şi se va confrunta în turul al doilea cu reprezentanta extremei drepte Marine Le Pen, transmite Bloomberg. *ACTUALIZARE 9:45 Euro s-a apreciat brusc faţă de dolar şi yen, iar pieţele bursiere din Asia sunt pe plus *ACTUALIZARE 9:32 Juncker şi Barnier se numără printre politicienii europeni care l-au felicitat pe Macron *ACTUALIZARE 9:27 Emmanuel Macron susţine că vrea să fie 'preşedintele patrioţilor care se luptă cu ameninţarea naţionalismului' din Franţa *ACTUALIZARE 9:22 Preşedintele Hollande l-a felicitat într-o convorbire telefonică pe Emmanuel Macron *ACTUALIZARE 9:18 Rezultate definitive: Emmanuel Macron a obţinut 23,75% din voturile exprimate duminică, iar Marine Le Pen 21,53% şi s-au calificat în turul doi al alegerilor prezidenţiale *ACTUALIZARE 9:06 Rezultate parţiale după numărarea a 97 la sută din voturi: Macron are 23,86 la sută, iar Le Pen 21,43 la sută din sufragii. --- Centristul Emmanuel Macron şi lidera Frontului Naţional (FN, extremă dreapta), Marine Le Pen, s-au calificat pentru turul al doilea al alegerilor prezidenţiale din Franţa, potrivit estimărilor oficiale, anunţă AFP, potrivit Agerpres.
citeste mai mult

Directorul Deutsche Börse îşi recunoaşte vina pentru eşecul fuziunii cu LSE


Carsten Kengeter, directorul executiv al Deutsche Börse, operatorul Bursei din Frankfurt, şi-a făcut recent, în mod surprinzător, autocritica în urma eşecului fuziunii acestei pieţe cu London Stock Exchange (LSE - Bursa din Londra).
citeste mai mult

Unde este responsabilitatea băncilor centrale?


Sinteza seminarului 'Aspecte generale de drept financiar-bancar', organizat de Institutul Naţional al Magistraturii (INM), cu participarea unor reprezentanţi ai Băncii Naţionale a României, se încheie cu prezentarea unor teme deosebit de importante pentru perspectiva dezvoltării economice, unde rolul principal îl joacă băncile centrale.
citeste mai mult

Banca Islamică de Dezvoltare negociază preluarea unei cote din Borsa Istanbul


Banca Islamică de Dezvoltare (IDB) din Arabia Saudită poartă negocieri cu principala piaţa de acţiuni din Turcia, Borsa Istanbul, în vederea achiziţiei unei participaţii la această entitate.
citeste mai mult

Surse: 'Ministerul Finanţelor va lansa o nouă emisiune de titluri pentru populaţie'


Ministerul Finanţelor Publice urmează să lanseze, în primul semestru al aces and #172;tui an, o nouă emisiune de titluri de stat pentru populaţie, în cadrul programului multianual Fidelis, după cum ne-au spus surse apropiate situaţiei.
citeste mai mult

Actualul guvernator al Băncii Franţei, responsabil pentru problemele penale ale BNP Paribas


BNP Paribas este cercetată penal sub acuzaţia de practici comerciale înşelătoare, potrivit publicaţiei franceze Liberation. După doi ani de anchetă, procurorii parizieni au finalizat rechizitoriul şi, pe 4 aprilie 2017, au cerut trimiterea băncii în faţa Tribunalului Penal. 'Practica comercială înşelătoare este deplin dovedită', au precizat procurorii în rechizitoriu, citaţi de jurnaliştii Liberation, care susţin că documentul subliniază şi rolul jucat de trei persoane, printre care François Villeroy de Galhau, fostul Preşedinte Director General al BNP Parbas Personal Finance, preşedinte al Băncii Franţei din 1 noiembrie 2015.
citeste mai mult

Franţa între baionete... electorale


Democraţia franceză a avut încă de la Revoluţie particularităţile ei inconfundabile, iar structurile celor cinci republici în care şi-a turnat substanţa, de atunci, sunt tot atîtea încercări de a face să coexiste genuina, puternica şi inconfundabila aspiraţie spre libertate a francezilor, cu înclinaţia lor, la fel de statornică, spre sistemele de guvernare autoritar-paternaliste, avînd în frunte, dominată, figura impozantă a 'monarhului luminat'. Actuala republică, impregnată de moştenirea De Gaulle şi hrănită doar de epigonismul gaullist este mai degrabă umbra unei structuri de stat cîndva funcţionale care se uită nostalgic spre secolul al XIX-lea, întorcînd spatele celui cu numărul XXI.
citeste mai mult

La France est le coeur du monde


Franţa este inima lumii: dictonul din titlul acestui articol nu este francez, ci portughez. Şi tocmai de aceea este cât se poate de adaptat momentului fără să fie acuzat, aşa cum se întâmplă de cele mai multe ori cu ceea ce este franţuzesc, de vanitate. Căci astăzi Franţa este într-un fel sau în altul în inima lumii. După ce Brexitul şi alegerea lui Donald Trump au arătat cât de uşor poate să basculeze totul datorită votului negativ, acum Franţei i se cere să facă proba cartezianismului său. Dar, dacă Franţa, vorba lui Jules Michelet, este 'fiica propriei sale libertăţi', aceasta înseamnă că ar putea să o ia în orice direcţie, inclusiv împotriva propriilor sale interese. Căci a mai făcut-o de atâtea ori în istorie! Şi aceasta cu atât mai mult cu cât sunt atât de mulţi 'binevoitori' care încearcă să o convingă că drumul său trebuie să treacă printr-un fel sau altul de naţionalism şi suveranism.
citeste mai mult

SIF Banat - Crişana - Comunicat de presă


SIF Banat - Crişana - Comunicat de presă
citeste mai mult

Raluca Turcan: 'PNL a fost praf la alegerile din decembrie'


Raluca Turcan, preşedinte interimar al PNL, a declarat, duminică, la Cluj, că nu crede în faptul că, în situaţia actuală, PNL ar fi avut o guvernare mai bună în cazul în care ar fi câştigat alegerile din decembrie.
citeste mai mult

SIF Banat - Crişana - Raport curent


SIF Banat - Crişana - Raport curent
citeste mai mult

Analiştii: Ţările din Europa de Est îşi vor majora exporturile de grâu


Ţările din bazinul Mării Negre şi din Europa de Est ar putea să continue să îşi majoreze exporturile de grâu în următorii ani, a declarat joi Vito Martielli, analist la banca olandeză Rabobank, informează Reuters.
citeste mai mult

PNL critică proiectul legii salarizării unitare şi anunţă consultări 'aprofundate' cu sindicatele


Vicepreşedintele PNL Sulfina Barbu, fost ministru al Muncii, a criticat duminică proiectul legii salarizării unitare, publicat pe site-ul PSD, aducând o serie de obiecţii punctuale, printre care eliminarea tichetelor de masă şi faptul că salariul minim este prevăzut să fie majorat cu 700 de lei în 2021 şi 2022, când social-democraţii nu vor mai fi la guvernare, anunţând că liberalii vor demara o serie de consultări cu sindicatele pe tema legii salarizării, după ce aceasta va fi depusă la Parlament.
citeste mai mult

Activităţile umane 'ameţesc' natura


Fenomenele extreme, schimbările bruşte de vreme, temperaturile mari iarna şi foarte scăzute primăvara provoacă îngrijorare.
citeste mai mult

Carrefour în loc de Korona Mall, pe suprafaţa fostei uzine Fartec


În locul fostei fabrici Fartec, unde polonezii de la Echo Investment intenţionau să construiască centrul comercial Korona Mall, va fi construit un hypermarket Carrefour, susţin surse din piaţă.
citeste mai mult

Moody and #39;s: 'România are deficite tot mai mari'


Agenţia de evaluare Moody and #39;s a anunţat că a redus perspectiva în ceea ce priveşte ratingul României de la pozitiv la stabil, dar a reconfirmat ratingul Baa3 pentru datoria pe termen lung. Analiştii agenţiei au redus perspectiva din cauza politicii fiscale expansioniste, care a dus la creşterea deficitului fiscal, iar politica macroeconomică prociclică a dus la lărgirea deficitului de cont curent, ceea ce va obliga Guvernul să se împrumute tot mai mult, iar ţara ar deveni astfel tot mai vulnerabilă la şocuri financiare externe.
citeste mai mult

Complexul Energetic Oltenia va disponibiliza 1.740 de angajaţi în următorii doi ani


Complexul Energetic Oltenia, unul din cei mai mari producători de energie din ţară, ar putea disponibiliza 1.000 de angajaţi începând cu data de 1 mai anul curent şi alţi 740 de salariaţi din luna mai a anului viitor, potrivit unui proiect de Hotărâre lansat vineri în dezbatere de Ministerul Energiei, acţionarul majoritar al societăţii.
citeste mai mult

'Nu există impedimente pentru aplicarea Legii falimentului personal'


Legea insolvenţei persoanelor fizice poate fi aplicată, din punctul de vedere al practicienilor în insolvenţă, consideră Cătălin Dascăl, preşedintele Filialei Bucureşti a Uniunii Naţionale a Practicienilor în Insolvenţă din România (UNPIR).
citeste mai mult

Tudose: Legile privind investiţiile de interes public şi fondul suveran sunt la nivel de draft final


Ministrul Economiei, Mihai Tudose, a anunţat vineri, la Brăila, că două proiecte mari ale Guvernului Grindeanu, respectiv Legea privind investiţiile de interes public şi Legea fondului suveran de dezvoltare şi investiţii, sunt gata la nivel de draft final.
citeste mai mult

Investitori precauţi pe pieţele din Europa


Acţiunile tranzacţionate la bursele din Europa au fluctuat vineri, investitorii fiind precauţi înaintea alegerilor prezidenţiale care au avut loc ieri, în Franţa.
citeste mai mult

MFP a atras 90 de milioane de lei de la bănci


Ministerul Finanţelor Publice (MFP) a atras, vineri, 90 de milioane de lei de la bănci, suplimentar la licitaţia de joi când a împrumutat 600 de milioane de lei de la bănci, printr-o emisiune de obligaţiuni de stat pe 34 de luni, la un randament mediu de 1,98% pe an.
citeste mai mult

MACRO NEWSLETTER 24 Aprilie 2017


Activitatea în sectorul privat din Franţa a înregistrat o expansiune peste aşteptări în aprilie 2017, pe fondul creşterii activităţii din servicii şi industria prelucrătoare.
citeste mai mult

Profit de 5,4 milioane lei, pentru SIF Banat Crişana


SIF1 Banat-Crişana a realizat un profit net de aproape 5,4 milioane lei, în primul trimestru din acest an, în creştere cu 26,5% comparativ cu perioada similară din 2016, se arată într-un comunicat transmis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).
citeste mai mult

Indicii, în creştere, pe un rulaj de 6,34 milioane euro


Opt dintre indicii Bursei de Valori Bucureşti (BVB) au încheiat şedinţa de tranzacţionare de vineri în apreciere, în contextul în care a fost înregistrat un volum de tranzacţionare de 28,8 milioane de lei (6,34 milioane euro), mai mare decât joi (2,95 milioane euro).
citeste mai mult

RCS and RDS a pierdut procesul prin care cerea să îşi facă propria reţea de distribuţie a energiei


Grupul telecom RCS and RDS a pierdut în primă instanţă procesul prin care a cerut să îşi facă o reţea paralelă de distribuţie a energiei electrice, a decis Curtea de Apel, potrivit News.ro. Decizia Curţii de Apel, din 19 aprilie, poate fi atacată cu recurs.
citeste mai mult

Preţul futures al aurului, în urcare


Prima săptămână de după Paşti, a fost una scurtă, cu doar 4 şedinţe de tranzacţionare în care participanţii au încheiat 144 de contracte, lichiditatea fiind modestă.
citeste mai mult

Euro s-a apreciat la 4,5441 lei


Euro a urcat, vineri, faţă de leu, cu 0,34 bani, Banca Naţională a României (BNR) afişând un curs de referinţă de 4,5441 lei/euro.
citeste mai mult

'Investiţiile sunt şi problema salariaţilor, nu doar a conducerii Hidroelectrica'


Salariaţii Hidroelectrica au motive să fie preocupaţi de investiţii şi de listarea companiei, ne-a transmis Nicolae Aurariu, preşedintele Sindicatului Hidrosind.
citeste mai mult
 
-->


 
Evolutie valute
EUR 4.534 RON
GBP 5.3492 RON
USD 4.1702 RON
Curs valabil pentru 2017-04-27
Autorizatie C.N.V.M. : nr. 2332 / 22.07.2003
Nr. de inregistrare in Registrul Public al CNVM: PJR01SSIF/400034
Operator de date cu caracter personal cu numar de inregistrare : 4092
 
Toate drepturile rezervate
© Rombell Securities

Acest site este in testare!