•    
 
home » revista presei
SSIF Rombell Securities

 
ROMBELL SECURITIES
INFORMARE PRIVIND STANDARDUL COMUN DE RAPORTARE (CRS)
emis la 2017-07-13 13:57:28
SC FONDUL PROPRIETATEA SA - BUCURESTI ( FP )
Raport Curent - litigii
emis la Wed, 14 Dec 2011 15:52:00 GM
SC FONDUL PROPRIETATEA SA - BUCURESTI ( FP )
Raport Curent - litigii
emis la Wed, 14 Dec 2011 15:52:00 GM
EB SILVER TURBO LONG 1/28,50/29,50 ( EBSLVTL4 )
Notificare BCR atingere bariera
emis la Wed, 14 Dec 2011 15:49:00 GM
OTP WiseRO ( WRO )
VAN 30.11.2011
emis la Wed, 14 Dec 2011 15:36:00 GM
 

Stiri :: Z.BursaThe Economist : Romania | Reporter GR


BCR a raportat un profit net de 636 milioane lei


BCR, una dintre cele mai mari bănci locale, a încheiat primul semestru cu un profit net de 636 milioane lei şi 4,1 miliarde lei pentru credite noi acordate, potrivit raportului financiar al băncii.
citeste mai mult

Dragu: 'Emisiunea de titluri de stat pentru populaţie a fost suprasubscrisă de peste şapte ori'


*ACTUALIZARE 11:51 Cioloş: 'La închiderea campaniei de subscriere a titlurilor Centenar avem în cont peste 700 de milioane de lei' Premierul Dacian Cioloş a anunţat astăzi, la închiderea campaniei de subscriere a titlurilor de stat ediţia 'Centenar', că emisiunea a fost un succes iar Ministerul Finanţelor Publice a atras peste 700 de milioane de lei de la cetăţeni. ------ Emisiunea de titluri de stat pentru populaţie a fost suprasubscrisă de peste şapte ori, Ministerul Finanţelor Publice (MFP) reuşind să atragă mai mult de 735 de milioane de lei, în condiţiile în care valoarea iniţială a emisiunii a fost de 100 de milioane de lei, a declarat astăzi ministrul Finanţelor Publice, Anca Dragu, la Bursa de Valori Bucureşti (BVB), cu ocazia introducerii la tranzacţionare a titlurilor 'Fidelis Centenar'.
citeste mai mult

Călin Popescu-Tăriceanu s-a prezentat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie


*ACTUALIZARE 10:45 Tăriceanu: 'Nu fac nicio declaraţie, nu sunt adeptul justiţiei făcute în stradă sau la televizor' DNA îi impută preşedintelui Senatului că a evitat intenţionat să pomenească amănunte importante atunci când a dat declaraţie într-un dosar. La ieşire de la instanţa supremă, preşedintele Senatului a evitat să facă declaraţii despre proces, potrivit Digi24. ---- Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, s-a prezentat în această dimineaţă la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru a participa la primul termen al dosarului în care a fost trimis în judecată de DNA pentru săvârşirea infracţiunilor de mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului, potrivit unor surse din presă.
citeste mai mult

REVISTA PRESEI 05.08.2016


*ADEVARUL *GovITHub, planul Guvernului de a schimba România prin industria IT Dacian Cioloş a anunţat, împreună cu unii dintre cei mai cunoscuţi reprezentanţi ai sectorului IT din România, proiectul GovITHub. E proiect de ţară, dar, mai bine spus, este un proiect pentru viitor.
citeste mai mult

'Ghidurile pentru finanţarea programelor Casa Verde şi Casa Verde Plus trebuie revizuite'


Asociaţia Producătorilor de Materiale de Construcţii din România (APMCR) consideră că Ministerul Mediului ar trebui să revizuiască proiectul Ghidului de finanţare pentru programele Casa Verde şi Casa Verde Plus, considerând că anumite aspecte ar trebui îmbunătăţite.
citeste mai mult

Banca Angliei a redus dobânda cheie pentru prima dată după 2009


Banca Angliei (BoE) a redus, ieri, dobânda cheie pentru prima dată după anul 2009, urmărind astfel să stimuleze creşterea economiei britanice, afectată de incertitudini după ce, în iunie, ţara a decis, printr-un referendum, să părăsească Uniunea Europeană (Brexit).
citeste mai mult

Şomajul din Grecia se menţine la peste 23%


Rata şomajului din Grecia a fost de 23,5% în mai, la fel ca în luna anterioară, conform datelor revizuite anunţate de Oficiul de Statistică din Grecia (ELSTAT).
citeste mai mult

Ciech Soda România a decis să oprească producţia


CIECH Soda România (Uzinele Sodice Govora) a fost forţată de împrejurări să oprească, în această săptămână, producţia din cauza sistării livrării de abur de către CET Govora, ne-au transmis reprezentanţii companiei în urma anunţului Euro Insol, administratorul judiciar al CET Govora, care a notificat Uzinele Sodice Govora privind denunţarea contractului de furnizare abur industrial începând cu 1 august 2016.
citeste mai mult

Salariul lui Isărescu s-a născut prematur şi cu forcepsul


Aproape şapte luni i-a luat Băncii Naţionale a României (BNR) să treacă de la un non-răspuns la un răspuns suspect cu privire la salariile membrilor Consiliului de Administraţie. Ziarul BURSA a solicitat BNR, încă de la începutul acestui an, să ne spună în baza cărei legi conducerea BNR nu-şi publică veniturile obţinute de la Banca Centrală în declaraţiile de avere, aşa cum cere legea. La vremea respectivă, direcţia de comunicare a BNR ne-a transmis un non-răspuns, din care reieşea că executivul Băncii Centrale nu este obligat de lege să-şi facă publice veniturile, deşi legea nr.176/2010 stabileşte explicit, la Articolul 1, punctul 35, că 'guvernatorul, prim-viceguvernatorul, viceguvernatorii, membrii consiliului de administraţie, angajaţii cu funcţii de conducere ai Băncii Naţionale a României, precum şi personalul din conducerea băncilor la care statul este acţionar majoritar sau semnificativ au obligaţia declarării averii şi intereselor'. Reproducem, în finalul articolului, răspunsul BNR din luna ianuarie.
citeste mai mult

Fost director al 'Veneto Banca', în arest la domiciliu


Fostul director executiv al băncii regionale 'Veneto Banca', Vincenzo Consoli, a fost plasat, zilele trecute, în arest la domiciliu, acuzat fiind de înşelarea autorităţilor de reglementare şi manipularea pieţelor, anunţă Reuters.
citeste mai mult

'Toyota' aşteaptă cel mai scăzut profit din ultimii patru ani


'Toyota' şi-a revizuit în scădere estimările privind profitul din anul fiscal care se încheie la 31 martie 2017, deoarece aprecierea yenului a afectat exporturile producătorului auto nipon, transmite Bloomberg, conform Agerpres.
citeste mai mult

Pieţele europene, impulsionate de măsurile Băncii Angliei


Acţiunile tranzacţionate la bursele europene au crescut ieri, după decizia Băncii Angliei de a reduce dobânda de politică monetară la un minim record de 0,25%.
citeste mai mult

Ministerul Finanţelor a împrumutat, ieri, 500 milioane lei de la bănci


Ministerul Finanţelor Publice a împrumutat, ieri, 500 de milioane de lei de la bănci, printr-o emisiune de obligaţiuni de stat pe doi ani şi nouă luni ani, la un randament mediu de 1,57% pe an, conform Agerpres.
citeste mai mult

Indicii, în apreciere, pe fondul unei lichidităţi foarte mici


Indicii Bursei de Valori Bucureşti (BVB) au încheiat şedinţa de tranzacţionare de ieri în urcare, în contextul în care a fost înregistrat un volum total de tranzacţionare de doar 10,9 milioane de lei, mai mic decât cel înregistrat miercuri (17,6 milioane lei).
citeste mai mult

Climatul de apatie se menţine pe piaţa futures


La Sibex, prima jumătate a penultimei şedinţe a săptămânii a menţinut climatul de apatie manifes and #172;tat în acest debut de august.
citeste mai mult

Profitul operaţional al UniCredit Bank în România, în creştere cu 32%


UniCredit Bank a realizat, în primul semestru din 2016, venituri operaţionale consolidate de 852,8 milioane de lei (188,6 milioane de euro), în creştere cu 13,6% faţă de aceeaşi perioadă a anului 2015. Un comunicat al băncii spune: 'Această evoluţie a fost generată, în principal, de majorarea volumelor de credite şi depozite faţă de perioada similară din 2015, precum şi de venituri operaţionale nerecurente realizate în această perioadă. În acelaşi timp, grupul a continuat să îşi monitorizeze atent costurile, cheltuielile operaţionale atingând nivelul de 408,5 milioane de lei (90,4 milioane de euro), în scădere cu 2% faţă de aceeaşi perioadă din 2015.
citeste mai mult

'Inflaţia - pe o traiectorie mult mai joasă decât prognoza iniţială'


Scenariul de bază al Băncii Naţionale a României (BNR) relevă o traiectorie proiectată a ratei anuale a inflaţiei semnificativ mai joasă decât cea previzionată anterior, în contextul persistenţei, la nivel global şi regional, a unui nivel scăzut al inflaţiei, de natură să afecteze comportamentul inflaţiei de bază, dinamica preţurilor volatile, dar şi cea a preţurilor administrate, a anunţat, ieri, BNR.
citeste mai mult

Lada cu scule a democraţiei


Dacă vrei să repari un Mercedes, îţi trebuie un set de unelte şi de scule anume.
citeste mai mult

ANCOM vrea introducerea unei perioade de probă în contractele de servicii mobile


ANCOM ia în calcul introducerea unei perioade de probă în contractele de servicii mobile cu executare succesivă care exclud furnizarea de echipamente, pentru a le facilita utilizatorilor schimbarea furnizorului şi pentru a stimula cererea de servicii, potrivit Strategiei Autorităţii pe 2016-2020.
citeste mai mult

Irimescu: 'Peste 135.000 hectare de culturi - afectate de secetă'


Peste 135.000 de hectare de culturi sunt afectate de secetă, potrivit domnului Achim Irimescu, ministrul Agriculturii. Acesta a menţionat, însă, că nu au fost primite datele din toate judeţele, în special din nordul ţării.
citeste mai mult

FAO: Preţul alimentelor a scăzut cu 0,8% luna trecută


Indicele preţurilor produselor alimentare la nivel mondial a scăzut uşor în iulie, după cinci luni consecutive de creştere, deoarece declinul preţurilor cerealelor şi uleiurilor vegetale a depăşit creşterea preţurilor cărnii, lactatelor şi zahărului, a anunţat ieri Organizaţia Naţiunilor Unite pentru Alimentaţie şi Agricultură (FAO), transmite Reuters, potrivit Agerpres.
citeste mai mult

Comisia Europeană impune taxe retroactive la importurile unor produse din oţel provenite din China şi Rusia


Comisia Europeană (CE) a impus definitiv taxe anti-dumping pentru platbandele de oţel laminate la rece provenite din China şi Rusia, transmite DPA, citat de Agerpres.
citeste mai mult

25% dintre reţelele Wi-Fi de la Jocurile Olimpice din Brazilia sunt nesigure


Un sfert dintre cele 4.500 de reţele Wi-Fi aflate în zonele în care vor avea loc probele olimpice de la Rio de Janeiro s-au dovedit a fi nesigure sau sunt configurate cu protocoale de criptare foarte slabe, ceea ce le permite infractorilor cibernetici să aibă acces facil la informaţiile utilizatorilor, arată o analiză a experţilor Kaspersky Lab, publicată ieri.
citeste mai mult

Mulţi sosiţi, puţini vor fi aleşi!


Jocurile Olimpice vor debuta oficial în această noapte (sâmbătă dimineaţă ora 2.00) cu ocazia festivităţii de deschidere.
citeste mai mult

Euro s-a apreciat la 4,4564 lei


Euro a crescut, ieri, faţă de leu, cu 0,4 bani, Banca Naţională a României (BNR) afişând un curs de referinţă de 4,4564 lei/euro.
citeste mai mult

Dobânda overnight ROBID a scăzut


Dobânda overnight pe termen foarte scurt ROBID a coborât în şedinţa de tranzacţionare de ieri.
citeste mai mult

'Cardurile bancare pot fi falsificate de hoţi prin anularea funcţiei de securitate a microcipului'


Cercetători în securitate cibernetică au descoperit că, în pofida tehnologiei cu cip, cardurile bancare pot fi falsificate de hoţi, făcând ca funcţiile de securitate ale microcipului cardului să devină inexistente, scrie UPI, potrivit Agerpres.
citeste mai mult

MedLife va contracta un nou credit pentru achiziţii, de 20 milioane euro


Compania MedLife are în vedere intensificarea investiţiilor alocate proiectelor de achiziţii şi a anunţat intenţia să contracteze un nou credit.
citeste mai mult

Surse: 'AirAsia' scoate la vânzare divizia sa de leasing aviatic


'AirAsia' Bhd, cea mai mare companie aeriană low-cost din Asia, va lansa la vânzare, luna aceasta, pachetul majoritar de acţiuni de la divizia sa de leasing aviatic, afacere care ar putea valora circa un miliard de dolari, conform unor surse citate de Reuters.
citeste mai mult

'JPMorgan' a scăpat de scandalul manipulării Libor


Banca americană 'JPMorgan Chase and Co.' a informat, ieri, că autorităţile din SUA şi Marea Britanie au finalizat anchetele privind activităţile legate de fixarea dobânzilor de referinţă, printre care şi Libor, fără să-i impună vreo amendă, ceea ce scoate instituţia în afara scandalului de manipulare a acestor indici.
citeste mai mult
 
-->


 
Evolutie valute
EUR 4.4638 RON
GBP 5.268 RON
USD 4.0045 RON
Curs valabil pentru 2017-07-20
Autorizatie C.N.V.M. : nr. 2332 / 22.07.2003
Nr. de inregistrare in Registrul Public al CNVM: PJR01SSIF/400034
Operator de date cu caracter personal cu numar de inregistrare : 4092
 
Toate drepturile rezervate
© Rombell Securities

Acest site este in testare!